Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Activiteiten

Aquagym

Aquagym is een ultieme work-out in het water. het is een mix van kracht en conditie op opzwepende muziek. Aquagym wordt gegeven in ondiep water. Op hoog tempo worden spierversterkende oefeningen gedaan voor alle spiergroepen: armen, borst, benen, billen en vooral de buik. Aquapower is iedere woensdag van 19.30 uur - 20.00 uur. Voor de Aquagym lessen hoeft u zich niet op te geven. Wanneer u besluit deel te nemen aan de Aquagym lessen moet u dit bij binnenkomst wel melden bij de receptie. Prijs deelname is € 2,00 (excl. entree).

Aqua Jogging

Aquajogging is lopen in diep water zonder de bodem te raken. De wetbelt (schuimrubberband die om het middel wordt gedragen) zorgt ervoor dat u blijft drijven. De opbouw van de les bestaat uit een warming-up, diverse loopvormen in verschillende tempo's, spierversterkende oefeningen voor o.a. buik, billen en benen met als afsluiting een cooling-down. Het accent ligt op het vergroten van het uithoudingsvermogen, kracht en souplesse. Aquajogging is een sport waarbij de spieren versterkt worden door de weerstand van het water, waardoor de kans op blessures gering is. De lessen worden gegeven in diep water. Hierdoor is aquajogging niet geschikt voor ongeoefende zwemmers. De lessen zijn zo samengesteld dat het geschikt is voor mensen van alle leeftijden.

Aquamix

Aquamix is dé manier om swingend te werken aan uw gezondheid. De Aquamix workouts zijn groepstrainingen op muziek. De lessen starten altijd met een warming-up. Hierna volgt een gedeelte waarbij het uithoudingsvermogen wordt getraind. Dit gedeelte wordt afgewisseld met spierversterkende oefeningen. De lessen worden afgesloten met een cooling-down. Aquamix is een energieke afwisseling van aquajogging, aquarobic en trimzwemmen. Hard werken en lekker zweten dus. De lessen zijn zo samengesteld dat het geschikt is voor mensen van alle leeftijden.

Fifty Fit

Fifty fit zijn bewegingsactiviteiten voor mensen van 55 jaar en ouder. De activiteiten worden aangepast op uw wensen en mogelijkheden. Het gaat om oefeningen die plaatsvinden in borstdiep water (u hoeft dus niet te kunnen zwemmen). Door middel van de oefeningen kan Fifty fit een bijdrage leveren aan een gezond en vitaal leven. Plezier en gezelligheid zijn belangrijk. Fifty fit is tevens een ontmoetingsplek voor contact met anderen. De les duurt 45 minuten.

Koffiezwemmen - trimzwemmen

Bij de koffiezwemmen - trimzwemmen wordt er afwisselend aandacht besteed aan uw uithoudingsvermogen, uw conditie en uw zwemtechniek. Na de les staat er een lekker kopje koffie voor u klaar! De lesperioden beginnen in september, december en maart. De prijs is afhankelijk van de duur van die periode. Voor deze les moet u zich opgeven bij de receptie.

Banenzwemmen

We bieden u de mogelijkheid om zelf te werken aan uw conditie en uw zwemvaardigheden tijdens het banenzwemmen.

De banenzwemtijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m vrijdag: 12.00 uur - 13.00 uur en 20.00 uur - 21.00 uur
  • Maandag, dinsdag en donderdag: 07.00 uur - 10.00 uur
  • Woensdag en vrijdag: 07.00 uur - 09.30 uur
  • Zaterdag: 12.00 uur - 13.00 uur
  • Zondag en feestdagen: 10.00 uur - 11.00 uur

Tijdens diplomazwemmen is het wedstrijdbad gesloten en is banenzwemmen niet mogelijk.

Wilt u banenzwemmen op werkdagen tussen 07.00 uur en 09.00 uur? Dan is een abonnement of 10-badenkaart noodzakelijk. De receptie is vanaf 09.00 uur geopend.

Prijswijzigingen voorbehouden.

<