Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8.618 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem23 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Anoniem22 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Er mist gezelligheid door de opstelling van de chalets in rijtjes.

Anoniem21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

goed, we hebben opnieuw geboekt

Greta Bangma21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hebben een leuke vakantie gehad. Prachtige locatie van het huisje. Nabij alle faciliteiten.

G.H.L.M. van der Staak21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Alles voldoende aanwezig. Jammer geen magnetron en slechts één koekenpan. Maar wel gratis wifi.????

E. de Vries21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hebben Roompot Hunzedal voor de tweede keer bezocht en al vaker aangeraden aan bekenden met kinderen. Het is een erg mooi park met een prachtige ligging, vlakbij het gezellige Borger in het mooie Drenthe.
In de omgeving, maar ook op het park is veel te doen: het mooie zwembad, het strandje in de zomer met de mooie speeltoestellen, de crossbaan, de trampolines, de leuke animatie... Ook kun je er goed terecht voor een lekker hapje. De menukaart in het restaurant is divers; het was lastig om een keuze te maken uit alle lekker gerechten.
Het personeel is vriendelijk en gastvrij, ook naar de kinderen toe. Dit geldt voor de receptionisten, de serveersters, de toezichthouders bij het zwembad... Overal voelden we ons welkom!
Kortom: een toplocatie. De kinderen vragen nu al of we nog een keer naar Roompot Hunzedal gaan.

Marian van Mil21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Vriendelijkheid. Mooie ligging en genoeg te doen.
Park en huisje schoon. Restaurant heerlijk eten en zeer vriendelijk en bekwaam.
Wij hebben intens genoten!

Anoniem21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Met veel plezier hebben wij het weekend doorgebracht! De banken zaten heerlijk, fijne stoelen en bedden, een gezellige openhaard, een kleine (maar van alle gemakken voorzien) keuken, prima slaapkamers! We hebben genoten!

Anoniem21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Ik vond als rolstoel gebruiker het onderhoud van de wegen op het park heel slecht. Ook het padje naar de voordeur was gehobbeld.

Anoniem20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Gezellig gehad! Geen problemen ondervonden, makkelijk om in te checken met de thuisgestuurde keycards. Zo vermijd je een wachtrij voor bijvoorbeeld de receptie.