Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.305 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.6
  • Onderhoud
    7.8
  • Schoonmaak
    7.7
  • Service point
    8.5
  • Supermarkt
    7.9
  • Vakantieverblijf
    7.9
  • Zwembad
    7.9

Bekijk 3.305 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 april 2024

Top weekend gehad, bedankt voor alles

Het huisje waar wij verbleven daar konden de buiten deuren niet opslot vanuit dd binnenkant. Hierdoor kon onze 3 jarige dochter stiekem naar buiten... niet handig en toch ook spannend in de nachten, misschien een tip voor jullie.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Chris Hoobergs
Datum: 08 april 2024

wij zijn een week gekomen naar dit park en het is ruim opgezet voor elk wat wils,het zwembad wat een hit hier...
we komen zeker terug!
de huisjes zijn goed ingericht(basic) en proper...

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024

Lekker weekend, prachtig kunnen fietsen in de omgeving. Weer was uiteraard geweldig.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Harma Luchies
Datum: 08 april 2024

Wij zaten in huisje 370, de afvoer zat telkens verstopt

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024

De mobilhomes staan niet in een rijtje daarom voor zijkant en achterkant de ruimte. Veel privacy.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Howard Heucke
Datum: 05 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: H.W. Dirksen
Datum: 05 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.