Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11.506 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben enorm genoten van het verblijf. Echter het huisje was wel enorm basic (zelfs niks aan de muur), tegels in de badkamer kapot, wel likje verf nodig. Verder denk ik dat er best iets meer service geboden had kunnen worden: zakje haardhout, keer skelteren, keertje een snack..doe iets geks om de gasten te verrassen.

Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het was fijn om er in deze bijzondere tijd samen even uit te zijn! Mooie omgeving, leuk huisje, prima!

Naam: Wendy Roelofs
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Mooie ruime huisjes. Wel gedateerd maar wordt het verblijf niet minder leuk om. Enige is dat de badkamer ouder is en dus met de eindschoonmaak je niet meer alle kalk kind verwijderen. Hierdoor oogt het wat smoezelig. Ook blijft het water in de voegen op de grond staan. Je krijgt het met de trekker niet volledig naar het putje getrokken. Dus er hoopt zich steeds water via de voegen naar de wasbak. Dus geen droge voeten als je een tijdje later bij de wasbak terecht wilt.
Kussens van de bedden waren op zijn zachts gezegd verschrikkelijk. Hierdoor nekpijn over gehouden. Misschien nog een tip... er waren alleen enkele dekbedden aanwezig. Wij waren met ons vieren dus kon er een 2e bij gebruiken in het overtrek maar als je met 6 man bent dan kan dit niet.
Erg fijn dat er een bad aanwezig is. Dat is toch een stukje luxe. Ook fijn dat er een kleine diepvries aanwezig is. Verder was het huis erg aangenaam. Het park zelf is super. Geweldig mooi strand met speeltoestel. Het zou mooi zijn dat de kinderen er enigzins droog kunnen komen. Wellicht een leuke loopbrug? Ruim en schoon park.
Op de hoofdstraat wordt er hard gereden door bezoekers maar ook met de golfkarretjes door personeel. Enkele drempels misschien een oplossing? Ik heb regelmatig mijn hart vast gehouden.
Verder weinig op aan te merken. Helaas door de maatregelen geen gebruik kunnen maken van jullie zwembad. Iets wat voor onze kinderen het allerleukste is van een weekendje weg. Hier kunnen jullie natuurlijk helemaal niets aan doen. Maar ondanks dit hebben de kinderen zich echt geen minuut verveeld. Hartstikke bedankt voor het fijne verblijf.

Naam: Guido Roos
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Over het grote geheel een heel kindvriendelijk park.

Naam: Mariska Steenbeek
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Geweldig weekend! Heerlijk gegeten! En super leuk huisje ! Wij komen met de zomer weer! En hopen dan van alle faciliteiten gebruik te kunnen maken. Nu kon het helaas niet allemaal vanwege maatregelen.

Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Een hele fijne ervaring erbij!
Het huisje zag er super uit! Boven mijn verwachting!
We hebben zelfs in deze coronatijd genoten!!! Tot de volgende keer!!

Naam: fam Horstman
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Verblijf, park en ligging zijn prima. Bungalow 331 (ons verblijf) is redelijk verouderd. Deuren hangen bijna allemaal uit lood.
Wat betreft de inventaris misten we het volgende: een pook, een kurketrekker en een stamper.
Het vriesvak van de koelkast sluit niet. Van de koekenpan zit het handvat los. De keukenkraan lekt. De schaar knipt niet. De kleerkast op een van de slaapkamers hangt in elkaar, deuren sluiten niet. Het stopje van het bad zit geen kettinkje aan waardoor bij gebruik van het bad je de stop er nauwelijks nog uit krijgt vanwege de waterdruk. Alleen met een scherp voorwerp lukt om het stopje eruit te krijgen. Ondanks genoemde gebreken toch wel een heerlijk weekje gehad.

Naam: Leroy De Graaf
Datum: 25 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prettig, modern huisjes, meeste aanwezig. Soort tiny house. Tip stopcontact peuter proof maken. Huisje schoon, prima bedden. Bedlinnen op het laatste moment nog kunnen toevoegen (gemist op de website) snel geregeld.

Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ik heb een prettig verblijf gehad. Het eerste huisje had een tikkende CV ketel dus ik kon verplaatst worden naar een ander huisje. Goede service! Genoten van de infrarood sauna in het huisje!

Naam: Marcel Sanders
Datum: 23 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben genoten van ons verblijf. Juist nu is het fijn om er even uit te zijn en je toch veilig te voelen.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.