Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 15.595 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Ilse
Datum: 11 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Kindvriendelijkheid

We hebben het super naar ons zin gehad en genoten van ons verblijf. Ondanks alles wat super was, blijft er altijd wat te klagen uiteraard. Dus hieronder alleen nog onze moppers.
Het buitenbad was erg vies (vloer). Onze campingplaats was oneffen (diep gat in het midden). Betalen voor trampolines (hoe inhalig kun je zijn). Dat het sanitair 45 minuten dicht is, doe dan bv eerst de ene helft en dan de andere helft. De waterkwaliteit van het meer was slecht, wij hadden van een park als roompot meer verwacht (dat er bv actief water werd gecirculeerd). Wekelijks 2 dagen geen animatie, terwijl er zoveel animatiepersoneel rondliep. De parkplattegrond klopt niet met werkelijkheid waardoor je bij doorgang naar sanitair door het zand van de zandbak moest lopen, niet fijn op natte dagen (op plattegrond staat speeltuintje elders ingetekend).

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Kindvriendelijkheid

We hebben een geweldige vakantie gehad en komen zeker een keer terug!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Was heel leuk maar het sanitair was soms erg vies dit moet vaker per dag schoongemaakt worden
En de wifi was op sommige plekken erg slecht of was er helemaal niet

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De kinderen hebben genoten genoeg te doen. Spijtig dat onze chalet niet schoon was.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De kinderen hebben zoveel pret gehad en veel vriendjes gemaakt. Hierdoor hebben wij ook een geweldige tijd gehad! Leuke activiteiten, geweldige chalets, prachtig strand en zwembad!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Naam: Dominique Hover
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Helaas erg slecht schoongemaakt met een erg vies toilet en haren in de badkuip. Ook erg veel stof in de woonkamer en een vies ontluchtingsrooster in de badkamer en vies beddengoed ontvangen. 3 keer de eindschoonmaak af moeten rekenen door een fout van roompot en het geld nog niet terug gehad. Park zelf wel leuk en mooi van buiten

Naam: Natasja Schakelaar
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben weer genoten van het verblijf op Hunzedal! Een prachtig park, veel voorzieningen, mooie locatie en veel te doen. We zijn het park amper af geweest. Bedankt voor alles!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk park waar erg veel te doen is voor jong en oud. Soms wel rumoerig s avonds. Personeel is vriendelijk. Jammer dat de auto bij aankomst en vertrek niet even bij de tent kan staan. Ten slotte is het jammer dat het niet werd aangeraden om te gaan zwemmmen in het meer. Wij hebben dat dus niet gedaan. Daardoor gaat (bijna) iedereen naar het zwembad. Daar zou wat aan gedaan kunnen worden.

<