Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8.782 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

anoniem19 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het verblijf was wel netjes. We hadden als slagboomkaartjes thuis gestuurd gekregen, dus we konden gelijk door rijden naar het vakantieverblijf.
Het nadeel vonden wij dat er geen parkinformatie aanwezig was in het huisje. Je moest dit opzoeken op de parksite. Hierdoor wisten we niet dat de adventurehal alleen op zaterdag open was. En de supermarkt alleen op zondagmorgen open was. Als je de informatie in het verblijf hebt liggen kun je in een oogopslag zien wat er te doen is en wanneer.
De schoonmaak kan wat mij betreft wat beter. We vonden nog lege plasticzakken van het lakenpakket van de vorige bewoners, en er hingen op sommige plaatsen spinnenwebben.
Het onderhoud aan de huisjes kan ook wat beter. Tijdens een fikse regenbui kwam het water via de badkamerafzuiging naar binnen wat kan resulteren in kortsluiting.
De inventaris van de keuken is op zich oke al misten we wel een sauslepel en schuimspaan. Er was alleen een soeplepel aanwezig en opscheplepels. Bestek was er wel voldoende

Anoniem19 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Super leuk en een mooi huisje. Alleen jammer dat er op zondag minder activiteiten zijn zoals bv klimmen.

Anoniem18 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Heerlijk om met het gezin samen bezig te zijn en alles is op het park aanwezig

Anoniem18 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anoniem18 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Fijn verblijf in een mooie, vrij nieuwe, accommodatie. De bank in het chalet had beter anders kunnen staan ten opzichte van de tv.
De schoonmaak had beter gekund, maar bij melding bij de receptie wilden ze meteen een schoonmaker sturen. Prima geregeld.
De deurklink van het chalet zat los, er kwam meteen de volgende dag een monteur.
Ik vond het animatieprogramma prima voor onze 10 jarige. Voor de 13 jarige helaas niet.
Ik zou ook, ondanks het seizoen, graag iets meer buitenactiviteiten zien (voetbal o.i.d.)
Het zwembad is leuk, goede glijbaan. Daar kunnen de kinderen zich wel een paar uur vermaken. Fijn dat er ook een wedstrijdbad is, dan is het niet meteen zo vol in het bad bij drukte. Hadden wel iets meer stoelen mogen staan.
Het restaurant is prima, wel prijzig.
We waren een paar dingen vergeten uit de koelkast te halen. Bij thuiskomst even contact opgenomen en dat was gelukkig geen probleem.
Al met al een dikke 9 voor ons en zeker niet het laatste verblijf op Hunzedal.

Familie Bathoorn18 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Er tussenuit niet ver van huis. Voor de kinderen was het zwembad geweldig evenals alle activiteiten waaraan ze hebben meegedaan. En als de kinderen genieten doen wij dat ook.

Anoniem18 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anoniem17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Leo ll Oosterloo17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Wij hebben met ons gezin en de 2 labradors een 10 persoons bungalow gehuurd. De bungalow lag mooi centraal, ook om de honden uit te laten. Alles goed verlicht s,avonds. Wij hebben met z,n allen een heerlijk weekend gehad op de Hunzedal een prachtig park. Met veel mogelijk heden. Voor herhaling vatbaar. Zeker weer met de hele familie in zo,n mooie ruime bungalow. Top!!

Anoniem17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Was erg ontspannen. Leuk park, goede sfeer, fijn zwembad