Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13.922 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prettig en keurig!

Naam: B. Bouma
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben een fantastisch weekend gehad met ons gezin. Wij hadden een 12 pers. familie huis maar wat meer inventaris zou wel fijn zijn. En dan met name in de keuken. 1 snijplank is erg weinig en wat extra grote vleesmessen is ook wel handig. Ook een oven is erg handig.

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Het was een schoon park metschone fasiliteiten

Naam: Rosemarie Daams
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij willen zeker een keer terug maar dan met mooi weer! Wat een leuk park ! Maar net als een outdoor baan of fietsbaan of mini golf hebben we niet gedaan omdat het simpelweg te fris daarvoor was. Maar keuze voldoende, ook indoor. Mooi zwembad en ook lekker qua temperatuur. Leuke extra indoor activiteiten en de prijs was ook goed te doen. Ga dit park echt aanraden bij vrienden.

Naam: Adrie
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het is een leuke park met vriendelijke werknemers
We hebben een leuke vakantie gehad
Groeten familie Veurink

Naam: Dineke Meijer
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi park. Mooie ligging. Gezellige kamer, goede bedden. Vond de badkamer ruim maar wel verouderd. Mis een ligbad en vloerverwarming in de badkamer en kamer.

Naam: Janny Westerman
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben het reuze naar ons zin gehad ondanks alle Corona maatregelen.Bedankt en tot een volgende keer.Janny,sharon,Melanie Dennis en Larissa.
Fijne feestdagen

Naam: T. Tietia Veenstra
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ons huis was fantastisch, groot, ruime slaapkamers en badkamers. Mooi interieur en warmte. Zeker een aanrader.

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
<