Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Vakantiepark Hunzedal is gelegen in Borger, in het schitterende Drenthe. Hier kunt u nog ongestoord genieten van rust en ruimte, maar ook cultuur- en geschiedenisliefhebbers zitten hier goed. Het wisselende landschap met prachtige natuurgebieden, uitgestrekte heidevelden en pittoreske dorpjes zal u versteld doen staan. De omgeving is uitstekend geschikt voor fiets- en wandeltochten. Natuurgebied de Hondsrug is een absolute aanrader wanneer u zelf de schoonheid van het Drentse landschap wilt ontdekken.

Het dorp Borger is zeker het ontdekken waard. Het dorp staat bekend vanwege de prehistorische hunebedden, die u hier in overvloed zult vinden. In Borger vindt u het grootste hunebed van Nederland. Zeker een aanrader voor de geschiedenisfanaat! Ook kunt u het Hunebedcentrum bezoeken, het informatiepunt over deze prehistorische monumenten. Daarnaast bevinden zich in het dorp ook nog meerdere rijksmonumenten, zoals de Willibrordkerk.

De omgeving biedt nog veel meer. Voor alle leuke uitjes bekijkt u onze activiteitenpagina!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.