Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplaats beschikbaar. De 10-persoonsvakantieverblijven beschikken over twee parkeerplaatsen. De kampeerplaatsen 879 t/m 920, 952 t/m 990, 567 t/m 604, de Hunzetenten en de White Camp Cottages liggen in het autovrije gedeelte van het park. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats. Vanuit hier kun je met een bagagewagentje de bagage naar je vakantieverblijf vervoeren. Voor dit gebruik heb je een € 0,50 of € 1,- munt nodig.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich te melden bij het Service point. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op de algemene parkeerplaats bij de ingang van het park.

Huisdieren

Het uitlaten van je huisdier kan buiten het park en in het hondentoilet bij bungalow 352. We willen gezamenlijk met je zorgen voor zo min mogelijk overlast. Je hond dient daarom altijd aangelijnd te zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan in de zwemvijver en op het strand.

Toegang zwemparadijs

Alle gasten van recreatiepark Hunzedal hebben tijdens hun vakantie gratis toegang tot het zwemparadijs. Bij het Service point kun je gratis toegangskaarten ophalen voor het zwembad. Logees en bezoekers kunnen een toegangskaart kopen bij het Service point en daarmee verkrijgen zij toegang tot het zwembad. Deze toegangskaart is een dagkaart die de gehele dag geldig is.

Aankomst

Je kunt je accommodatie vanaf 16.00 uur betrekken. Heb je een kampeerplaats geboekt? Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Het nummerpaaltje geeft het midden van je kampeerplaats aan. Daarom je kampeerplaats midden voor dit paaltje plaatsen.

Aanreizen kan van maandag t/m vrijdag tot 20.00 uur. Op zaterdag en zondag is aanreizen tot 16.00 uur mogelijk. Kom je aan buiten de openingstijden van het Service point, meld dit dan tijdig bij het Service point via 0031 (0)599 234 698. De keycard leggen wij dan voor je klaar in een kluisje, buiten het Service point. 

Heb je een type Bungalowtent geboekt?

Indien je een Bungalowtent hebt geboekt kun je dagelijks aanreizen tussen 16.00 uur en 17.00 uur.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Vakantiepark Hunzedal kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt en kun je doorrijden naar je vakantieverblijf. Hier kun je de Keycard gebruiken als sleutel van je verblijf. 

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel
  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk het Service point op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of een mobiele telefoon.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk het Service point op de hoogte.

Vertrek

Je dient het vakantieverblijf op de voor je geldende vertrekdag om 10.00 uur te verlaten. Verblijf je op een kampeerplaats, dan dien je deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. De sleutel kun je uiterlijk voor dit tijdstip op het Service point inleveren. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden. Vertrek je als het Service point is gesloten, dan kun je de sleutel deponeren in de brievenbus aan de buitenkant van het hoofdgebouw. Deze vind je aan de linkerkant van de schuifdeuren.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.