Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en Vertrek

Tijdens het weekend van vrijdag 30-10-2020 t/m maandag 02-11-2020 zal er een mini-dakar proloog plaatsvinden op Vakantiepark Hunzedal. Er zullen dit weekend meerdere activiteiten plaatsvinden op het park, houdt u er rekening mee dat dit overlast met zich mee kan brengen.

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplaats beschikbaar. De 10 persoonsvakantieverblijven beschikken over twee parkeerplaatsen. De kampeerplaatsen 879 t/m 920, 952 t/m 990, 567 t/m 604, de Hunzetenten en de White Camp Cottages liggen in het autovrije gedeelte van het park. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats. Vanuit hier kunt u met een bagagewagentje uw bagage naar uw vakantieverblijf vervoeren. Voor dit gebruik heeft u een € 0,50 of € 1,- munt nodig.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich te melden bij de parkreceptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op de algemene parkeerplaats bij de ingang van het park.

Huisdieren

Het uitlaten van uw huisdier kan buiten het park en in het hondentoilet bij bungalow 352. We willen gezamenlijk met u zorgen voor zo min mogelijk overlast. Uw hond dient daarom altijd aangelijnd te zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan in de zwemvijver en op het strand.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan van maandag t/m vrijdag tot 20.30 uur. Op zaterdag is aanreizen tot 19.30 uur mogelijk en op zondag tot 17.30 uur. Komt u aan buiten de openingstijden van de receptie, meld dit dan tijdig bij de parkreceptie via 0031 (0)599 234 698. De keycard leggen wij dan voor u klaar in een kluisje, buiten de receptie.

Heeft u een arrangement geboekt?
Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Vakantiepark Hunzedal kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u automatisch ingecheckt en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. Hier kunt u de Keycard gebruiken als sleutel van uw verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel
  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of een mobiele telefoon.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang subtropisch zwembad

Alle gasten van recreatiepark Hunzedal hebben tijdens hun vakantie gratis toegang tot het zwembad. Bij de receptie kunt u gratis toegangskaarten ophalen voor het zwembad. Logees en bezoekers kunnen een toegangskaart kopen bij de parkreceptie en daarmee verkrijgen zij toegang tot het zwembad. Deze toegangskaart is een dagkaart die de gehele dag geldig is.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

  • Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen
  • Pannen: set kookpannen, koekenpan
  • Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes
  • Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel
  • Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

U dient het vakantieverblijf op de voor u geldende vertrekdag om 10.00 uur te verlaten. Verblijft u op een kampeerplaats, dan dient u deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. De sleutel kunt u uiterlijk voor dit tijdstip op de parkreceptie inleveren. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden. Vertrekt u als de parkreceptie is gesloten, dan kunt u de sleutel deponeren in de brievenbus aan de buitenkant van het hoofdgebouw. Deze vindt u aan de linkerkant van de schuifdeuren.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt een waarborg à € 65,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak) werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

<