Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024

Leuk, zeer interactief vakantiepark! Wandklimmen was groot succes! En fijne bijkomstigheid dat wij gebruik mochten maken van het wedstrijdbad, daar dat het reguliere zwembad in onderhoud is.
Attente medewerkers

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: John de Wit
Datum: 24 februari 2024

Rust, ruimte, onderhoud en netheid van het park. We hebben hier met plezier verbleven!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024

Lekker tot rust komen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Marloes de Vries
Datum: 24 februari 2024

Al heel vaak op Hunzedal geweest. Dit keer waren we aangenaam verrast over het gerestylde huisje!!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Wij hebben genoten in tegenstelling tot onze vakantie tijdens de jaarwisseling in Schaijk. Ons commentaar werd niet in feedback genomen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Remco - Plu
Datum: 23 februari 2024

Fijn ruim park met up to date ingerichte huisjes met een hoge afwerking.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Ons chalet stond tegen de bosrand en door het lekken van het water uit de boom in de regengoot, dat gakf erg veel lawaai in de nacht waardoor we slecht geslapen hebben.
Ik zou hier graag contact over hebben!

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.