Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Goede service , leuke omgeving. Goed huisje

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: HL Schepers
Datum: 03 april 2024

Wel heel veel Duitsers bij elkaar.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Zwembad
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Net vakantie park en het huisje ook miste alleen de koffie zet apparaat 😉

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    10
  • Service point
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Heel fijn paasweekend gehad. 10p accommodatie was zeer gedateerd en kan wat onderhoud gebruiken. Servies etc. Ontoereikend voor 10p.
Vaatwasser (deur los) en wastafelkraan zat los.
Gammel stapelbed.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Elles
Datum: 03 april 2024

We hebben samen met ons gezin heerlijk genoten van het verblijf op jullie park. Schone, nette en ruime huisjes waarin aan alles gedacht is. Fijn kunnen wandelen, heerlijk gegleden en gezwommen in het zwembad en veel leuks te zien en te doen in de omgeving.
Een tip die we jullie graag willen meegeven is de kwaliteit van de matrassen ( heel erg zacht en er zit een diepe kuil in) en die van de zitbank (bikkelhard) Dat zou nog net wat comfortabeler mogen zijn.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Mooie ligging, mooi park, vriendelijke medewerkers

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    5
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Heel fijn weekend gehad huisje was prima

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.