Weekendje weg Drenthe

Een weekendje weg naar Drenthe naar Vakantiepark Hunzedal is een perfecte keuze als het gaat om een paar dagen ontspannen of om leuke dingen te doen. Zowel op het vakantiepark als daarbuiten valt veel te ontdekken en te doen voor alle leeftijden. Het afwisselende natuurgebied zorgt in ieder seizoen voor een schitterend plaatje. Lekker wandelen in de bossen of de uitdagende mountainbikeroutes proberen. Maar er zijn ook speciale familieroutes. Geen fiets meegenomen? Geen, probleem. Op het park kun je namelijk niet alleen waterfietsen huren maar ook gewone fietsen waarmee je de omgeving kunt gaan ontdekken. Stop ook eens bij het gezellige plaatsje Borger of bij het hunebeddencentrum.

Genoeg opties voor een heerlijke vakantie

Een weekend weg in Drenthe is natuurlijk extra leuk als je op een vakantiepark verblijft waar je alles in de buurt hebt. Vakantiepark Hunzedal is rijkelijk voorzien als het gaat om faciliteiten op het park en mogelijkheden in de omgeving. In alle seizoenen kun je hier een heerlijke tijd beleven. Je kunt kiezen voor een accommodatie op het park, maar ook voor de camping op het park. De accommodaties zijn er voor maximaal 12 personen en hebben allemaal gratis wifi. Het type accommodatie verschilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bungalow, een familievilla of een chalet. Maar er zijn ook safaritenten of hunzetenten of je neemt je eigen kampeermiddel mee. Waar je ook voor kiest, je kunt tijdens een weekend weg in Drenthe op dit vakantiepark bij alle opties gebruik maken van de vele faciliteiten op het park.

Ontdek onze accommodaties

Genoeg te doen tijdens een weekendje weg in Drenthe

Op het vakantiepark heb je bijvoorbeeld een heerlijke recreatieplas met ligweide en speeltoestellen en als het weer wat minder is, kies je gewoon voor het zwembad voor de waterpret. Hunzedal is echt op alle jaargetijden ingesteld, dat zie je ook terug bij de speelplekken voor de kinderen. Er zijn namelijk outdoor speelplekken maar er is ook een speciale indoorspeeltuin. Daarnaast zijn er ook nog gratis sport- en animatie activiteiten en een speciale Kids Club waar Koos zich regelmatig laat zien. Ook de Adventure hal is een bijzondere belevenis met het ondergrondse labyrint, de klim mogelijkheden en het handboogschieten. Met zijn allen een potje minigolfen of bowlen is natuurlijk ook altijd leuk. Op het park vind je ook een wasserette en een supermarkt. Lekker een hapje eten kun je bij een van de horecagelegenheden, zoals de pizzeria of de snackbar. Ook voor de camping zijn er faciliteiten, zoals: afwasplaatsen, warme douches en wascabines.

Ontdek onze faciliteiten

Uitstapjes voor alle leeftijden

Tijdens een weekendje weg in Drenthe op dit vakantiepark heb je dus alles wat een vakantie zo compleet maakt, maar het is ook leuk om de omgeving te verkennen. De kinderen hebben een ruim aanbod aan attractie- en dierenpark in de regio, bijvoorbeeld het attractiepark Slagharen of het all-in attractiepark Drouwenerzand. De natuurliefhebber moet zeker een bezoek brengen aan het Nationaal Park Dwingelderveld. Het is ook een bijzondere ervaring om tijdens een weekend weg in Drenthe dit gebied eens vanuit de hoogte te bekijken en dat kun je doen vanuit het Boomkroonpad. Dit wandelparcours tussen de boomtoppen levert prachtige uitzichten op.

Ontdek de omgeving