Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Drenthe

Hunzedal is een kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe. Te midden van een schitterende natuur ligt dit ruim opgezette vakantiepark. Waterpret voert hier de boventoon door de enorme recreatieplas en het binnen- en buiten zwembad. Rondom de recreatieplas liggen heerlijke zandstranden met diverse speeltoestellen. Een fijne plek om met het hele gezin van het zomerse weer te genieten. U kunt hier ook waterfietsen huren. Is het weer wat minder dan kunt u altijd voor het zwembad kiezen, zo kan de waterpret toch gewoon doorgaan tijdens het verblijf op het bungalowpark in Drenthe. Maar vakantiepark Hunzedal heeft nog veel meer te bieden dan alleen spetteren en spatteren. Tal van andere faciliteiten maken dit vakantiepark extra leuk. Ook de omgeving van het park is erg veelzijdig met een ruim aanbod als het gaat om het maken van uitstapjes. Iedere vakantieganger kan tijdens een verblijf op dit park voor de volle 100% genieten.

Accommodatie huren of eigen kampeermiddelen

Dit genieten begint al in de accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Er zijn verschillende accommodatie typen en er is ook een camping op dit bungalowpark in Drenthe. De accommodaties waar u uit kunt kiezen zijn een luxe chalet, een ruime bungalow of een familievilla voor twaalf personen. Op de camping kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een safaritent of een hunzetent. Natuurlijk kunt u ook met uw eigen kampeermiddel hier op de camping staan, zoals een tent of een camper. Huisdieren zijn welkom op de camping. Alle gasten van het Hunzedal vakantiepark in Drenthe kunnen gebruik maken van de vele faciliteiten op het park. Daarnaast zijn er voor de campingasten nog extra faciliteiten die het kamperen nog comfortabeler maken, zoals een speciale babywasgelegenheid of de gratis warme douches.

Ontdek onze accommodaties

Altijd wat te doen op het park

Op het vakantiepark heeft u de beschikking over verschillende faciliteiten. Behalve het recreatieplas en het zwembad zijn er ook nog verschillende wellness faciliteiten. Er zijn diverse horecagelegenheden, zoals een pizzeria, een buffetrestaurant en een bar met FOX-sports. Voor de boodschappen kunt u terecht in de supermarkt. Ook op actief gebied heeft het park veel te bieden. Er is een speciale Adventure hal met een klimmuur, een labyrint en de mogelijkheid om te handboogschieten. Maar er zijn ook nog bowlingbanen, gratis sport en animatie, minigolf, trampoline, sport- en speelvelden en een lasergame. De kleintjes willen waarschijnlijk wel naar de speciale Kids Club met Koos of naar een van de indoor of outdoor speelplekken. En als u de omgeving wilt verkennen, kunt u op het park de fietsen huren.

Ontdek onze faciliteiten

De omgeving van de vakantieparken in Drenthe

De omgeving van het park is zeer zeker ook de moeite waard. Niet alleen de schitterende natuur met de mooie bossen, heidevelden en zandverstuivingen, maar ook de vele bezienswaardigheden. Iets wat u zeker gezien moet hebben tijdens een verblijf in de bungalowparken in Drenthe zijn de hunebedden. Maar ook het Veenpark is heel bijzonder. De historie van het veen en de oude ambachten in de nostalgische dorpen brengen u even terug in de tijd. Ook voor de kinderen zijn er veel mogelijkheden, waaronder het Speelgoedmuseum Kinderwereld en Attractiepark Sprookjeshof.

Ontdek de omgeving