Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Borger

Optimaal genieten van een vakantie wordt wel heel eenvoudig als u kiest voor een vakantiepark met talloze faciliteiten en een schitterende omgeving met vele mogelijkheden. Het Hunzedal vakantiepark in Borger is een dergelijke fantastische plek. Hier heeft u namelijk niet alleen voor alle seizoenen en alle leeftijden tal van mogelijkheden op het park maar ook daarbuiten. Het veelzijdige vakantiepark in Borger is zo compleet dat u eigenlijk niet eens van het park af hoeft, maar de regio heeft ook zoveel leuks te bieden dat u het ook weer zonde zou zijn als u alleen maar op het bungalowpark in Borger blijft. Ook de natuur rondom het park is afwisselend. Het ene moment geniet u van de prachtige heidevelden of de groene bossen om uzelf het andere moment te verbazen over de schoonheid van de zandverstuivingen.

Accommodaties én een camping op het vakantiepark in Borger

Behalve verschillende typen accommodaties heeft het park ook een camping. Ook op dit vlak heeft u dus een ruime keus om te bepalen hoe u het liefste vakantie viert. Misschien kiest u voor een luxe chalet of de ruime bungalow. Het kan ook zijn dat uw voorkeur uitgaat naar de familievilla voor maximaal 12 personen met de knusse woonkamer. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen naast deze villa. Alle accommodaties hebben gratis wifi en zijn van alle gemakken voorzien. Maar misschien heeft u liever zo’n leuke en comfortabele safaritent met een veranda en een picknicktafel. Deze zijn voor maximaal vier personen. Voor welke optie u ook kiest tijdens het verblijf op het Hunzedal bungalowpark in Borger, alle gasten kunnen van de vele faciliteiten gebruik maken, ook de campinggasten.

Vermaak voor alle seizoenen

Er zijn weinig vakantieparken in Borger die zo compleet zijn als het gaat om het aanbod aan faciliteiten. Alleen al als u een hapje wilt gaan eten heeft u een ruime keuze op het park. Kiest u voor de pizzeria, het eetcafé, het buffetrestaurant of de snackbar? Of loopt u liever even naar de supermarkt en eet u gezellig een hapje in de accommodatie. Het vakantiepark heeft tal van algemene faciliteiten, maar bijvoorbeeld ook een sauna, een Turks stoombad en een zwembad. Dan is er ook nog de recreatieplas met de waterfietsen en de ligweides met speeltoestellen of de Adventure hal met het ondergrondse labyrint. De kleintjes kunnen terecht op de outdoor en indoor speelplekken of bij de gezellige Kids Club. Op Vakantiepark Hunzedal valt zoveel te ontdekken dat u waarschijnlijk tijd te kort komt.

Cultuur, natuur en avontuur

Toch heeft ook de omgeving van de bungalowparken in Borger veel te bieden, zowel als het gaat om cultuur of natuur. Ook op het historische vlak heeft Drenthe veel te ontdekken, alleen al de hunebedden en het museumdorp Orvelte zijn geweldig om te bezoeken. Het Hunebedcentrum ligt vlakbij het park. Sportief vermaak kunt u vinden bij het Hunze-outdoor centrum. Bezoek ook eens het Vlinderparadijs Papilorama in Havelte of de schaapskooi in Exloo en dan zijn er ook nog de vele attractie- en dierenparken in de regio. Er zijn hier genoeg mogelijkheden om met het hele gezin te genieten van de vakantiepret.