Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Borger

Net even buiten het gezellige plaatsje Borger vindt u het complete vakantiepark Hunzedal. Een vakantie bij Borger biedt de vakantieganger een breed scala aan mogelijkheden die het vakantieplezier nog eens extra vergroten. Borger ligt in het mooie natuurgebied Hondsrug in Drenthe en hier hoeft niemand zich te vervelen. Dit gebied is een heerlijke plek om te fietsen, te wandelen of om een mooie rit te paard te maken door het bos, langs de vennen en over de heide. Maar u kunt hier ook heerlijk winkelen, musea bezoeken en van de cultuur genieten. De kinderen kunnen zich uitleven in een van de vele dieren- of attractieparken in de omgeving van Borger.

Het ideale vakantiepark voor jong en oud

Toch hoeft u tijdens vakanties in Borger op Vakantiepark Hunzedal niet eens van het park af om van alles mee te maken. Op het park valt zoveel te ontdekken dat u hier een hele vakantie in Borger mee kunt vullen. De vele faciliteiten op het vakantiepark kunnen jong en oud vermaken. Het begint al bij het grote aanbod voor de waterpret. Er is bijvoorbeeld een zwembad met buitenbad, maar ook een grote recreatieplas met ligweides en speeltoestellen. Dan is er ook nog de Adventure hal waar u kunt handboogschieten, klimmen of het ondergrondse labyrint bezoeken. Voor de kleintjes is er de speciale Kids Club waar Koos een regelmatige bezoeker is. De vele sport en animatie activiteiten en de sportieve mogelijkheden op het park zorgen dat er genoeg te beleven valt. Speelplekken zijn er genoeg, zowel indoor als outdoor. Lekker een momentje voor uzelf nemen kunt u bij de wellness faciliteiten of u gaat met zijn allen lekker een hapje eten in een van de eetgelegenheden.

Ontdek onze accommodaties

Overnachten tijdens een vakantie in Borger

Ook wat de overnachtingsmogelijkheden betreft heeft u een ruim aanbod tijdens vakanties in Borger op dit vakantiepark. Er is een camping met speciale voorzieningen waar u met eigen kampeermiddelen kunt verblijven of u kiest voor een hunze- of een safaritent. De safaritent is geschikt voor maximaal vier personen en is van alle gemakken voorzien. U heeft hier bijvoorbeeld een televisie en een kachel. Maar als het weer het toelaat kunt u hier ook heerlijk op uw eigen veranda zitten aan de picknicktafel. Liever een bungalow, een chalet of een familievilla? Dat kan natuurlijk ook. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen en hebben allemaal gratis wifi. Lekker genieten van uw welverdiende vakantie in Borger wordt u op dit vakantiepark wel heel makkelijk gemaakt.

Ontdek onze faciliteiten

Talloze mogelijkheden voor leuke uitstapjes en activiteiten

In de omgeving van het vakantiepark kunt u hele leuke uitstapjes maken. Voor alle leeftijden en alle vakantiewensen zijn er wel aantrekkelijke bestemmingen in de nabijheid van het park. Natuurlijk moet u in Drenthe een bezoek brengen aan de hunebedden. In het Hunebedcentrum kunt u ontdekken hoe dichtbij deze bijzondere stenen in de buurt van uw vakantiepark zijn. Ook zijn er tal van mooie fiets- en wandelroutes of u gaat de sportieve uitdaging aan in het Hunze-outdoor centrum. De natuurliefhebber mag zeker het Nationaal Park Dwingelderveld niet overslaan. Vakanties in Borger zijn dus fantastisch voor alle seizoenen en voor alle leeftijden.

Ontdek de omgeving