Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: W.H. Barkmeijer
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: W Tuinenburg-Baks
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Onze beoordeling is in het algemeen positief. Onze enigste opmerking betreft de aanwezigheid van schimmel in de doucheruimte.

Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

mooi park, goede ligging, netjes en schoon

Naam: B De Vries
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk en je zal het niet geloven maar we hebben een molshoop zien ontstaan lekker zitten met een koffietje 😂😂

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het was een ontspannen verblijf.

Naam: J. .G. Post
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Dat tekstborden op de camping in het Engels bovenaan stonden.
Daarna pas de Nederlandse tekst.
Verder geen op of aanmerkingen.

Naam: Rinus Koene
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben in het verleden (vorig jaar) ook bij Roompot gehuurd. Wij waren toen niet heel blij met de afhandeling van onze klachten. Ter info, het huisje was niet schoon en alles was erg vet. Door corona was de receptie beperkt open en konden niet direct een melding maken. Welmof hert beoordeling formulier achter gelaten op het park.
Was eigelijk klaar met Roompot.

Gelukkig toch weer gekozen voor Roompot. Dit verblijf heeft alles weer goed gemaakt en komen graag weer terug.
Wij hebben het erg fijn gehad op uw park en van de gastvrijheid. Helemaal top. Bedankt. Groetjes van ons. Yvonne en Rinus Koene

Naam: G Palmers
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We zijn hier nog 1 week.
De 1e week was super, goeie service, en snelle oplossingen voor problemen.

Naam: Familie G.J. Hibma
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben een volle week genoten van ons onderkomen. Het was erg rustig maar daar hadden wij geen problemen mee. Zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet. Fam. G.J. Hibma.

Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben hier 4 heerlijke dagen beleeft in dit prachtige vakantiepark en de mooie natuur en omgeving en het lekkere eten van de snackbar!
Is zeker voor herhaling vatbaar.

<