Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Anoniem17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hebben een fantastisch weekend gehad met ons hele gezin. Een super fijn huisje waar alles goed aanwezig was qua inventaris. Wat we als minpunt hebben ervaren zijn de matrassen van de bedden. We sliepen op de veren. Dit was niet fijn en gaf rugproblemen.
We willen dit meegeven, zodat jullie er wat aan kunnen veranderen/verbeteren.

Verder helemaal tevreden!!! ?

Anoniem17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anoniem17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Erg leuk en gezellig weekend gehad. Vriendelijk personeel. Leuke dingen in de omgeving te doen. En een fijn zwembad. Een echte aanrader.

Anoniem17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Chalets zijn toe aan een moderner interieur en inventaris.

Melle Koopmans17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Heerlijk met de kinderen een weekendje weg geweest. Lekker aan het zwemmen geweest en verder even heerlijk niks hoeven doen. Bedankt voor het leuke weekend!

Anoniem17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anoniem17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Zeer goede service bij boeken per telefoon. Site was alleen midweek. Telefoniste zorgde ervoor dat we alsnog week in huisje aan het water konden.
Goede service in restaurant. Serveerster bood champignonsaus aan ter vervanging van pindasaus. Iedereen vriendelijk. Wegens omstandigheden geen gebruik gemaakt van zwembad. Andere keren altijd lekker water.

Anoniem17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

M Bos17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anoniem17 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Een mooi park! We hadden een mooie accommodatie (chalet wellness comfort 4 pers)