Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: John Horstink
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Echt genoten met de hele familie en lekker uitgerust naar huis gegaan. Alleen te snel voorbij.

Naam: Roy van den Berg
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Het zwembad personeel was echt super die mogen een dikke duim krijgen
Er was heel heel veel te doen voor de kids betaald of niet betaald
Iedereen hield zich er ook aan met langzaam rijden enzo we hebben er een top tijd gehad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijn verblijf gehad, door het contactloze gedeelte geen wachtrijen, bij vragen vriendelijk te woord gestaan bij de receptie. Als puntjes op de i zou een luchtkussen voor de kids een aanwinst zijn. Evenals wat ruimere openingstijden van de supermarkt.

De roompot app is fijn, echter niet helemaal up to date
Extra animatie zoals bijvoorbeeld schuimparty was hierop niet zichtbaar. Snackbar op de app open tot 20u maar gelukkig toch om 20:50u nog een ijsje kunnen halen. Wellicht de tijden hiervan aanpassen?

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Erg jammer dat op vrijdag geen Koos is, onze zoon mistte hem echt die dag. Ook erg jammer dat de er maar een paar beperkte dagen en tijden zijn voor de wagentjes rijden. We misten vooral het enthousiasme bij het animatie team, alsof ze dit verplicht moeten doen alleen maar om betaalt te krijgen. Ons huisje was overigens prima, erg fijn en prima locatie. Alleen jammer dat er een QR-code hangt over bezorging maar dat deze helemaal niet werkt. Ons eind gevoel is dat het een mooi park is met veel aanbod en potentie, alleen jammer dat er op veel punten verbetering nodig is. Dit heeft ons doen besluiten hier niet weer terug te komen.

Naam: Henk Kemper
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

het is een geweldig vacantie park voor jong en oud

Naam: Anna van Eijk
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij waren heel tevreden . Zaten in 6 persoons Safari tent. Prachtige tent, veel ruimte.
Wat wij echt het enige grote nadeel vonden van het park was de zwem ‘vijver’ door de blauw alg, wat sowieso heel slecht was aangegeven, tip zou zijn om daar echt beter over te informeren, heel slecht te gebruiken. Om af te koelen miste er echt een plek zoals buiten zwembad. Dat zou het helemaal af maken.

Naam: Erik Werkman
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Netjes park met veel voorzieningen

Naam: Anoniemmm
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park, leuke kinder animatie.
Wel zaten we ver van alles weg.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Helaas qua hygiëne een minpunt. Huisje was niet schoon bij aankomst. Smerige vloer, rioollucht uit de badkamer en de wc was niet doorgespoeld. Keuken was ook niet schoon.

Verder veel te doen voor de kids waardoor we alsnog een top weekend hebben gehad.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
<