Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Vieze radiator in toilet...verder alles prima...zou zo weer gaan

Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Het was zeker voor de kinderen een geweldig weekend. Met een leuk zwembad en een goed animatieteam.

Naam: M. Baas
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We zaten in de safaritent.
Wij hebben door een stel jongere behoorlijke geluidsoverlast gehad tot half 4 in de nacht. Helaas de beveiliging een aantal x moeten bellen. Dus ik dacht als dit mij. Weekend word... Smorgens ging de muziek weer o een aardige volume. Wij zijn hiermee bij de receptie geweest dat dit niet nog zo een nacht hoort te gaan met 2 jonge kids (2 en 3jaar) bij de receptie mochten we bowlen maar gezien de leeftijd is dat misschien wat veel gevraagd en mochten we wat anders kiezen. Netjes opgelost! Helaas kwamen we er ook achter dat de tv streaming nog niet klaar was in de tent waarvoor wij wel een boeking hadden gedaan. Dit was nog niet gelukt en had vertraging opgelopen.
Maar wat heeft de safari tent een hoop goed gemaakt in de zin van netjes, schoon, en super goede matrassen (doet echt een hoop) en dan de volgende dag de stort douch was wel echt een verassing. Ik zou graag zo een weekend nog eens over willen doen zonder een karaoke feest op de achtergrond en met een smarttv internet. Voor als de kids even rust moeten vinden. Bij de tv.
Maar voor ons hebben jullie een dikke 8 en een half verdient en een hoop goed gemaakt met vriendelijkheid comfort en kindvriendlijke. Geen moment verveeld en de kids waren daardoor ook oprecht gezellig en echte broer en zus zonder ruzie....en dat is voor (deze)ouders ook heel fijn geloof me.
Wij kunnen oprecht zeggen we hebben vakantie gehad, al was het maar een kort weekend 🙈 bedankt Roompot en alle mensen die ons hebben geholpen en gezien hebben. Vriendelijke groeten familie Baas

Naam: Ronald
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Een heel fijn weekend gehad op Hunzedal. Erg mooie ligging van het park, met veel dingen om te doen. Huisje kon wat schoner, bad en douchekop niet fris. Al met al zullen we hier zeker vaker heen gaan.

Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij waren voor het tweede jaar op het park zo goed is het ons bevallen.

Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Naam: Ina Oosterhuis
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben een mooie dag gehad op de zaterdag helaas moesten we op zondag wegens omstandigheden heden al naar huis .maar we komen nog wel een andere keer terug voor een weekend of midweek

Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ons huisje stonk vreselijk vermoedelijk hadden vorige gasten dieren mee gehad in het diervrije huisje. We moesten een uur uit het huisje omdat de td met een apparaat het huisje zou reinigen. Hiervoor konden we een uurtje gratis bowlen. De bowlingbaan bleek niet open en er was geen animatiepersoneel. Uiteindelijk is de baan aangezet maar hadden we geen catering dit was erg jammer.
Pluspunt het beddengoed rook wel heerlijk schoon en fris

Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn weekend gehad, leuk huisje op prima locatie

<