Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Attractiepark Slagharen

  • Regio: Overijssel
  • Plaats: Slagharen

Ga op avontuur bij Attractiepark Slagharen! Attractiepark Slagharen bevindt zich 39 minuten rijden van Vakantiepark Hunzedal vandaan en is ideaal voor een dagje uit met kinderen. Het park biedt meer dan 30 spannende attracties, waaronder 2 achtbanen. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Gold Rush, of zoek de hoogte op in the Big Wheel. Er is genoeg te beleven tijdens een bezoek aan dit attractiepark! In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties zijn er in Slagharen ook wervelende theatershows en een uniek straattheater te vinden.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.