Vakantie Borger

Bent u op zoek naar een vakantie Borger? Dan bent u bij Vakantiepark Hunzedal aan het juiste adres! De plaats Borger is centraal gelegen in de provincie Drenthe en is een ideaal uitgangspunt voor een onvergetelijke vakantie. Niet alleen vindt u hier veel natuur, ook cultuur- en historieliefhebbers kunnen hier terecht voor een fantastisch verblijf. Prachtige wandelingen of fietstochten door de natuur, de welbekende en mysterieuze hunebedden ontdekken, of lekker een dagje uit naar een van de gave steden in de omgeving: alles is mogelijk tijdens verblijf in Borger! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Omgeving verkennen tijdens vakantie Borger

Borger bevindt zich op de Hondsrug, een natuurrijke regio in Drenthe. Er is voor natuurliefhebbers genoeg te doen, maar ook cultuur- en historieliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. In en rondom Borger vindt u allerlei prachtige natuurgebieden die het ontdekken waard zijn. Vooral een bezoek aan het Nationaalpark Dwingelderveld loont zich tijdens een vakantie in Borger. Dit prachtige natuurpark bevindt zich op slechts een halfuur rijden vanaf Vakantiepark Hunzedal. Het gebied bestaat onder andere uit heide, bossen, jeneverbesstruwelen, esdorpen, grafheuvels en vennetjes.

Gaat u liever op de culturele tour? Dan mag een bezoekje aan het grootste hunebed van Nederland, de D27, absoluut niet missen tijdens uw Borger vakantie. Vlak naast het hunebed vindt u het Hunebedcentrum, een prachtig museum waar u oog in oog komt te staan met de prehistorie. Tijdens een vakantie Drenthe kunt u nog meer hunebedden vinden. Deze liggen namelijk verspreid over de hele provincie.

Wilt u een dagje gaan shoppen of terrassen? Ook dat is mogelijk. Vakanties in Borger zijn niet compleet zonder een bezoekje aan de Drentse hoofdstad: Assen. Assen wordt omschreven als een charmante kleine stad met een dorps karakter, waar voor iedere leeftijdsgroep wat te doen is. U leest het al: genoeg te doen tijdens een vakantie in Borger!

Een comfortabel verblijf tijdens uw vakantie Borger

Tijdens een vakantie Borger wilt u natuurlijk wel een comfortabel verblijf, waar u na een drukke dag lekker uit kunt rusten. Op Vakantiepark Hunzedal beleeft u een vakantie in Borger om nooit meer te vergeten! Bij ons kunt u kiezen uit meerdere accommodatietypes. Het eerst accomodatietype is onze chalet. Het chalet is beschikbaar in meerdere uitvoeringen, waaronder met sauna. Dat is nog eens ontspannen! Het tweede type is onze bungalowtent, speciaal voor die vakanties Borger waar u het comfort van een vakantiepark met de gezellige sfeer van de camping wilt combineren. Onze bungalowtenten zijn volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie. Er zijn verschillende modellen tenten die qua uitvoering en inrichting van elkaar verschillen. Komt u met een hele groep? Dan kunt u het beste voor onze familievilla kiezen. Deze biedt plek tot en met wel 12 personen! Natuurlijk kunt u bij ons ook lekker komen kamperen. Op onze camping vindt u verscheidene soorten kampeerplekken, voor zowel camper als gewone tent. Bekijk dus snel ons aanbod en boek snel uw vakantie Borger!