Vakantie Drenthe

Authentieke dorpen, gezellige steden, een rijk verleden en een prachtige natuur: tijdens een vakantie Drenthe beleeft u het allemaal. Vakantiepark Hunzedal is gelegen in Borger en is de ideale bestemming voor een vakantie in Drenthe. Hier vindt u fantastische faciliteiten voor een zeer geslaagde vakantie, zoals meerdere eetgelegenheden, een prachtig zwembad, vele sport & spel mogelijkheden en voor de echte avonturiers is er een outdoor centrum. Meer weten over vakanties Drenthe op Vakantiepark Hunzedal? Lees dan snel verder!

Omgeving vakantie Drenthe

Tijdens een vakantie Drenthe loont het zich absoluut om de omgeving te verkennen. Niet alleen kunt u tijdens uw vakantie in Drenthe genieten van de prachtige natuur, ook de culturele en historische trekpleisters zijn zeer aan te raden. Er bevinden zich in de provincie drie nationale parken waar u tijdens uw Drenthe vakantie uitstekend kunt wandelen: het Drents-Friese Wold, de Drentsche Aa en het Dwingelderveld. Vooral het Dwingelderveld heeft al vele vakanties in Drenthe tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. Dit is een schitterend en uniek natuurgebied, dat zichzelf het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa mag noemen. Tijdens uw vakantie in Drenthe kunt u hier genieten van zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes, bos en stuifzand.

Drenthe staat natuurlijk ook bekend om de mysterieuze hunebedden. Een vakantie Drenthe is niet compleet zonder een bezoek aan deze raadselachtige herinneringen aan het verre verleden. In Borger, waar Vakantiepark Hunzedal gelegen is, vindt u het grootste hunebed van Nederland: de D27. Dit hunebed is rond de 23 meter lang en heeft 9 dekstenen. Naast het hunebed ligt het Hunebedcentrum, een schitterend museum dat u terug in de tijd neemt van het Trechterbekervolk. Mis dit niet tijdens vakanties in Drenthe!

Comfortabel verblijf tijdens vakantie Drenthe

Tijdens uw vakantie Drenthe wilt u natuurlijk wel een comfortabel verblijf. Op Vakantiepark Hunzedal vindt u alles wat u nodig heeft! Of u nu liever uw vakanties Drenthe doorbrengt op de camping of in een prachtig vakantiehuisje, alles is mogelijk! Onze chalets zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor vakanties Drenthe waar u wel wat extra comfort kunt gebruiken. Houdt u meer van avontuurlijke Drenthe vakanties? Dan is één van onze compleet ingerichte tenten de juiste keuze voor u. Met een verblijf in onze vakantietenten bent ervaart u het echte campingleven én bent u van alle gemakken voorzien. Onze vakantietenten zijn voorzien van een tv, een watertappunt, een gasstel en WiFi. Brengt u uw vakanties in Drenthe toch liever door in uw eigen tent of camper? Ook dat is mogelijk. Onze campingplaats is uitermate geschikt voor Drenthe vakanties. U heeft de keuze uit een standaard of een comfort kampeerplaats.

Tijdens uw vakantie Drenthe wilt u natuurlijk van alle gemakken voorzien zijn. Op Vakantiepark Hunzedal vindt u tal van faciliteiten die alle Drenthe vakanties tot een onvergetelijke ervaring zullen maken. Op ons park vindt u bijvoorbeeld een recreatieplas met strand, waar u heerlijk kunt vertoeven tijdens vakanties Drenthe. Lekker zonnen, relaxen en een goed boek lezen terwijl de kids lekker spelen in het water: dat is toch fantastisch? Voor de dagen met minder lekker weer is er ons overdekte zwembad, waar naar hartenlust kan worden gespetterd. Geen zin om zelf te koken? Geen probleem! Op ons park vindt u een à la carte restaurant, een eetcafé, een pannenkoekenrestaurant, een pizzeria en een snackbar. Genoeg keuze dus! Bent u een echte avonturier? Dan hebben wij iets moois voor u in petto: ons eigen outdoorcentrum, HunzeOutdoor! Hier kunt u boogschieten, klimmen, paintballen, quadrijden en nog veel meer.

Boek nu uw vakantie Drenthe!

Bent u enthousiast geworden over Vakantiepark Hunzedal na het lezen van de mogelijkheden? Boek dan nu uw vakantie Drenthe op Vakantiepark Hunzedal en geniet van een onvergetelijk verblijf in Borger!